Ce este Clasa părinților?

Clasa părinților este o revistă electronică pentru părinții care doresc să învețe cum să le ofere odraslelor lor cea mai bună și potrivită educație. Unul din acești părinți sunt și eu.

Articolele  din categoria `Klasse voor Ouders`nu îmi parțin. Munca mea este doar de a le traduce din olandeză. Ele sunt deja „tipărite” în revista electronică  „Klasse voor Ouders”, revistă pe care – ca mulți alți părinți interesați – o primim  gratuit, via interent, de la Departamentul Educației din cadrul Ministerului Comnuitățiii Flamande (Belgia).

Noi am găsit în această revistă  informații extrem de utile pentru marea noastră însărcinare: de a-i croi fiului nostru un drum sigur și drept în viață, precum și a-l învăța să aibă verticalitate!

Și pentru că bine este ca tot ceea ce este bun și de folos să dăm și altora, iată, am luat această inițiativă de a traduce aceste articole și pentru  alți părinți la fel de interesați.

Pe lângă articolele traduse, vor fi  și recomadări de carte (pe tema educației copilului), păreri personale și altele pe aceeași temă.

În nădejdea că vă vor fi de un real folos, vă doresc (și îmi doresc, deopotrivă, și mie) învățare cu folos!

Să nu uităm că nu există părinte perfect. Există însă  părinți practicanți – născători și formatori de OAMENI și părinți nominali.

A fi părinte nu înseamnă a da viață – apoi a o hrăni,  a  o îmbrăca și  a o stâmpăra de plăceri-, ci  înseamnă a forma viațaa o modela. Iar asta cere studiu, sacrificiu, timp, răbdare (îndelungă răbdare) și pasiune.

Cu adânc respect,

jurnalulflorentinei ,

un părinte  puțin răbdător dar pasionat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s